Utan dina fötter kommer du ingenstans !

Behandlingar

  • Medicinsk fotvård förebygger, behandlar och lindrar fotrealaterade problem. Börjar med att sätta ner fötterna i ett uppmjukande, skönt fotbad, Klipper naglarna, rensar i falsarna, putsar och slipar naglarna och nagelbanden jämna och fina. Tar bort ev förhårdnader, behandlar ev liktorn, nageltrång, vårtor, hudsprickor nagel/fotsvamp. Avslutningsvis en härlig fotmassage.

  • Delbehandling mera fokus på ditt problemområde. Kan ev vara liktorn, nageltrång, fotvårta.

  • Nageltrång nageln växer ner djupt i falsarna. Kan i bland behövas lokalbedövning med xylocainsalva, nagelhörnen behövs klippas ned och slipas, konkavklippning som innebär att nageln tunnas ut och ev en gasväv i nagelhörnet som kan lindra trycket, ibland kan våtomslag med alsolsprit behövas för att dra ut infektionen. Vid upprepade nageltrång rekommenderas uppsöka vårdcentral för att få en bedömning om en operation.

  • Vårtbehandling frysa vårta Besväras du av fotvårtor? Kontakta mig för rådgivning/behandling. Stort tålamod! För bästa effekt, använd dig av vårtmedel Stark alternativt transversalplåster ca 1v innan du kommer till mig, börjar med att skära bort den hårda huden på och runt om vårtan för att därefter fortsätta behandlingen med Cryoalfa (lustgas i vätskeform) som effektivt fryser ner vårtviruset till -89C. Tid ca 30 min

  • Vaxning slipp stubb vid vaxning, nackdel vid rakning är att håret delar sig så det blir fler, behöver inte vaxa lika ofta som du måste raka, vaxningen behövs upprepas var 4-6 vecka, benen känns mjuka. Avslutas med benmassage.

Medicinsk fotvård650kr
Delbehandling (medicinsk fotvård)350kr
Pensionärspris (medicinsk fotvård)550kr
Friskvård700kr
Vårtbehandling300kr
Benvaxning hel600kr
Benvaxning underben350kr