Utan dina fötter kommer du ingenstans !

Försäljning

Rapsodineserien

Lotionen baseras på svensk ekologisk rapsolja som är rik på vitamin E och har en lång fuktighetsbevarande effekt. Den innehåller även extrakt från ljung som bidrar till att bevara hudens elasticitet. En mycket dryg bodylotion som lätt absorberas av huden och lämnar en sammetslen känsla. Finns både med och utan parfym.

Fotkräm baserad på ekologisk rapsolja som verkar mjukgörande på hård och torr hud. Krämen skyddar och förebygger att huden torkas ut. Innehåller även karbamid och den välgörande eteriska oljan från Kunzeabusken, som har en anti-inflammatorisk verkan. Krämen kan med fördel användas på torr, hård och problematisk hud.

Handkräm baserad på ekologisk rapsolja som har unika mjukgörande och återfuktande egenskaper. Krämen absorberas lätt av huden där den mjukgör, återfuktar och skyddar. Innehåller även karbamid och har en lång fuktighetsbevarande verkan.

Rapsodineserien

Divine

Ett mycket bra nagellack med många olika sorters färger. För att skydda nageln ta på ett underlack genomskinligt (för att inte missfärga nageln) sedan måla på färgen och till sist för det skall hålla längre ett överlack.

Divine