Utan dina fötter kommer du ingenstans !

Försäljning

Ker-ice

En bra hudsalva mot själsvsprickor. innehåller endast naturliga ämnen bl.a bivax och är fri från färgämnen, konserveringsmedel och parfym. Ta lite i handen och arbeta lite med vaxet innan det smörjs på sprickorna, lättare få smörjt in det.

kerIce

Rapsodineserien

Lotionen baseras på svensk ekologisk rapsolja som är rik på vitamin E och har en lång fuktighetsbevarande effekt. Den innehåller även extrakt från ljung som bidrar till att bevara hudens elasticitet. En mycket dryg bodylotion som lätt absorberas av huden och lämnar en sammetslen känsla. Finns både med och utan parfym.

Fotkräm baserad på ekologisk rapsolja som verkar mjukgörande på hård och torr hud. Krämen skyddar och förebygger att huden torkas ut. Innehåller även karbamid och den välgörande eteriska oljan från Kunzeabusken, som har en anti-inflammatorisk verkan. Krämen kan med fördel användas på torr, hård och problematisk hud.

Handkräm baserad på ekologisk rapsolja som har unika mjukgörande och återfuktande egenskaper. Krämen absorberas lätt av huden där den mjukgör, återfuktar och skyddar. Innehåller även karbamid och har en lång fuktighetsbevarande verkan.

Rapsodineserien

Gewhol

Denna lyxiga, väldoftande fotcreme från Gehwol har en bas av Aloe Vera och andra fuktgivande ämnen. Djupverkande hyaluron tas upp väl av huden, och främjar därmed bildandet av nya celler. I kombination med karbamid binds fuktighet i de djupare hudlagren, vilket motverkar bildandet av hornhud. Honungsextrakt och mjölkpeptider gör att huden känns mjuk och smidig, och den ser dessutom silkeslen ut. Gehwol Soft Feet creme är dryg och passar såväl till fötter som till ben. Smörj in cremen en till två gånger dagligen, och upplev känslan av välvårdad hud.

Gehwol Fusskraft Soft Feet Peeling med sitt innehåll av naturligt bambugranulat och jojobavax ger en varlig massage och främjar bildandet av nya celler. Avocadoolja och honungsextrakt ger huden näring. Vitamin E verkar skyddande och fördröjer hudens åldrande. Applicera Gehwol Fusskraft Soft Feet Peeling på fuktig hud, massera och skölj av.

Det senaste tillskottet i Gehwols Soft Feet serie. Gehwol Soft Feet Lotion är en lätt fuktgivande lotion som fräschar upp trötta, tunga ben. Ett vårdande fotbad som reglerar hudens fuktighetsnivå och skyddar den naturliga hudfloran. Fotbadet är lämpligt för alla hudtyper, i synnerhet för torr och känslig hy, dock inte för personer med mandelallergi. Gehwol Fusskraft Soft Feet Nourishing Bath lämpar sig även att använda som helkroppsbad eller vid dusch. Badet innehåller lugnande mandelolja och vanilj samt även vitamin E och avokado- och ricinolja.

Gewhol

Divine

Ett mycket bra nagellack med många olika sorters färger. För att skydda nageln ta på ett underlack genomskinligt (för att inte missfärga nageln) sedan måla på färgen och till sist för det skall hålla längre ett överlack.

Divine

BadSalt

Ett avslappnande fotsalt med en sensuell doft för trötta fötter. Rengör varsamt och lämnar huden mjuk och len som silke. Användning: häll i 20 g, badsalt i ett fotbad och fyll på med ca fyra liter varmt vatten till saltet är upplöst. Sitt med fötterna i fotbadet i ungefär fem minuter.

Badsalt

Kropp och fot salva

En mycket dryg massagekräm med bra massageeffekt. Innehåller bland annat renade vegetabiliskaoljor för optimering av kosmetisk känsla. Unik receptur .Med örtextrakt. Parbenfri.

KroppFot